LOCATII ACME Rent

REGIM HOTELIER BUCURESTI

ACME Rent va pune la dispozitie pentru cazare regim hotelier, apartamente si garsoniere spatioase, complet mobilate si utilate modern, pentru sejururi de una sau mai multe nopti in Bucuresti, in zona centrala si de nord.

PRET: de la 200 lei/noapte

Apartament 1 camera

Capacitate: 2 Persoane
Marime: 42m patrati
Locatie: Strada Inginerilor Tei, nr.6, bl T30C (Lacul Tei, Parcul Tei, Parcul Circului, Facultatea de Constructii Bucuresti, Palatul Ghica, Maica Domnului, Restaurant President)

PRET: de la 250 lei/noapte

Apartament 2 camere

Capacitate: 4 Persoane
Marime: 55m patrati
Locatie: strada Mozart nr 8 (Floreasca, Barbu Vacarescu, Aviatiei, Stefac cel Mare, Stadionul Dinamo)

PRET: de la 180 lei/camera

Vila 5 camere

Capacitate: 14 Persoane
Marime: 160m patrati
Locatie: Strada Vulturilor 69 ( Bd. Unirii, Decebal, Mall Vitan, statia STB Lucian Blaga)

PRET: de la 350 lei/noapte

Apartament 3 camere

Capacitate: 6 Persoane
Marime: 70m patrati
Locatie: Voluntari, Pipera, Strada Emil Racovita 46 ( OMV Pipera, McDOnalds Pipera, Scoala Germana Pipera)

PRET: de la 200 lei/noapte

Apartament 1 camera

Capacitate: 2 Persoane
Marime: 42m patrati
Locatie: Bd. Ghica Tei 89, bl T30 (Lacul Tei, Parcul Tei, Parcul Circului, Facultatea de Constructii Bucuresti, Palatul Ghica, Maica Domnului, Restaurant President)

CONFORT & RELAXARE

Confortul este una dintre cele mai importante preocupari atunci cand vine vorba de alegerea unui loc de cazare, iar optiunea de a va caza la ACME Rent, poate fi una excelenta! In primul rand, apartamentele si garsonierele noastre sunt spatioase si bine mobilate, si va oferim toate facilitatile necesare pentru a va simti ca acasa. Locatiile ACME Rent, sunt gandite pentru a va ajuta sa va petreceti timpul in Bucuresti, intr-un mod relaxant. Toate cele 5 locatii, sunt echipate cu: SMART TV, internet de mare viteza wireless, prosoape, uscator de par, automat de cafea, frigider, Aer Conditionat, paturi cu saltele confortabile etc.

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

Firma noastra este dedicata oferirii unei experiente de cazare exceptionale si intelegem importanta de a oferi optiuni de plata convenabile pentru clientii nostri. De aceea, ne bucuram sa anuntam ca acceptam plata cu tichete de vacanta pentru serviciile noastre de cazare. Tichetele de vacanta sunt un mod usor si convenabil de a plati pentru serviciile de cazare in regim hotelier, oferind clientilor posibilitatea de a-si folosi beneficiile pentru a-si plati sederea la noi. Suntem mandri sa oferim aceasta optiune de plata pentru clientii nostri si suntem dedicati sa oferim o experienta de cazare impecabila. Daca aveti intrebari sau doriti sa rezervati o camera cu plata prin tichete sau card de vacanta, nu ezitati sa ne contactati si va vom raspunde cu mult drag! ❤️

REZERVARI

☎️ 0726 150 514

LOCATII CERTIFICATE

Detinem certificate de clasificare de la Ministerul Turismului si avem scor de +8,7 la toate locatiile noastre, pe Booking! Avem peste 5 ani de experienta in domeniul cazarilor in regim hotelier in Bucuresti!

Avantajele ACME Rent

Aer Conditionat

Aer Conditionat

Incalzire centrala

Incalzire centrala

Loc de parcare (in functie de locatie)

Loc de parcare (in functie de locatie)

Bucatarie echipata

Bucatarie echipata

Wi-Fi gratuit

Wi-Fi gratuit

SMART TV in fiecare camera

SMART TV in fiecare camera

Plata cu Cardul

Plata cu Cardul

Plata cu tichete de vacanta

Plata cu tichete de vacanta

METODE DE PLATA

NUMERAR / CASH

Acceptam la plata cu numerar orice tip de moneda straina. Pentru plata cu numerar in moneda straina se adauga un comision de 5% din valoarea totala.

CARD BANCAR

Acceptam la plata urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, MasterCard, American Express. Pentru plata cu cardul se adauga un comision de 3% din valoarea totala.

TICHETE VACANTA

Acceptam toate tipurile de tichet si carduri de vacanta. Tichetele de vacanta trebuie sa fie pe numele persoanei care se cazeaza. Daca valoarea tichetelor este mai mare decat pretul cazarii, nu se primeste rest.

PLATA SMS

Va oferim posibilitatea de a rezerva cazarea, doar trimitand un sms la nr: 7425. Valoare sms: 20 euro+tva. Pentru a rezerva o locatie/camera  prin sms, trimiteti mesaj cu textul CAZARE, urmat de zilele in care doriti sa va cazati si numele dvs.

PLATA CRYPTO

Cea mai moderna metoda de plata acceptata pentru inchirierea apartamentelor in regim hotelier. Acceptam orice tip de criptomonede. Pentru plata cu crypto se adauga un comision de tranzactie de 5% din valoare totala.

PLATA APPLE PAY

Va punem la dispozitie posibilitatea de plata prin serviciile Apple Pay & Samsung Pay & Google Pay + alte variante de carduri virtuale: Revolut, etc.