APARTAMENTE REGIM HOTELIER BUCURESTI

REGIM HOTELIER BUCURESTI

Apartamente in regim hotelier in Bucuresti

optiunea perfecta pentru calatorii moderne
Bucuresti este un oras foarte popular printre turisti, iar optiunile de cazare sunt variate si adaptate nevoilor oricarui calator. Apartamentele ACME Rent, care sunt inchiriate in regim hotelier in Bucuresti, sunt o optiune perfecta pentru cei care isi doresc un mediu confortabil si personalizat, dar si servicii de calitate, similare celor oferite de un hotel.

Apartamentele noastre sunt dotate cu toate facilitatile necesare, inclusiv bucatarie, baie si acces la internet. De asemenea, sunt intretinute si curatate periodic, astfel incat sa te bucuri de un mediu curat si igienic. Serviciile de curatenie si schimbarea lenjeriei sunt, de asemenea, oferite la intervale regulate, facandu-ti vacanta mai usoara si mai relaxanta.

 

Inchirieri apartamente in regim hotelier in zona centrala

Acest tip de cazare este, de asemenea, ideal pentru cei care isi doresc un loc central, cu acces facil la atractiile turistice, zonele comerciale si mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Oricare ar fi nevoile tale, poti gasi un apartament in regim hotelier la noi, care sa ti se potriveasca.

In plus, toate apartamentelor in regim hotelier ACME Rent din Bucuresti sunt dotate cu sisteme moderne de securitate, asigurandu-ti protectia necesara. De asemenea, personalul nostru este disponibil non-stop pentru a te ajuta cu orice probleme sau nevoi pe care le-ai putea avea.

In concluzie, apartamentele in regim hotelier din Bucuresti sunt o optiune excelenta pentru cei care isi doresc un mediu confortabil, personalizat si cu servicii de calitate. Asadar, daca te gandesti sa vizitezi Bucuresti, nu ezita sa incerci optiunile noastre de cazare.

 

Cazarea in apartamente inchriate in regim hotelier, in Bucuresti

o alternativa confortabila si personalizata
Apartamentele pe care le inchiriem in regim hotelier, pot fi o alegere excelenta pentru cei care isi doresc un loc confortabil si personalizat, cu facilitatile necesare pentru a se simti ca acasa. Apartamentele inchiriate de catre ACME Rent Bucuresti, pot fi gasite in zone centrale si ofera acces facil la atractiile turistice, zonele comerciale si mijloacele de transport in comun. De asemenea, acestea sunt, de obicei, dotate cu toate facilitatile necesare, inclusiv bucatarie, baie, SMART TV, acces la internet.

Cazarea intr-un apartament inchiriat in Bucuresti poate fi o alegere mai economica decat cazarea la un hotel, in special daca te cazezi cu mai multi prieteni sau cu familia. De asemenea, optiunile de cazare pe care noi le punem la dispozitie, iti ofera flexibilitatea de a gati si a te bucura de mese proprii, ceea ce poate fi o experienta autentica si distractiva.

In concluzie, cazarea in apartamente inchiriate in Bucuresti poate fi o alegere confortabila si personalizata pentru cei care doresc sa experimenteze viata locala si sa se simta ca acasa. Asadar, daca te gandesti sa vizitezi acest oras, ia in considerare optiunile noastre de cazare si bucura-te de o experienta de neuitat.

CONTACT ACME RENT

☎️ 0726 150 514

acme.accommodation@gmail.com

 

SC ACME ACCOMMODATION SRL
Adresa: str Vulturilor nr. 69, Ap. 1, Cam. 1, sect 3, Bucuresti
CUI: RO38611770
J40/20633/18.12.2017

 

Banca Transilvania – suc. Lipscani
IBAN: RO15 BTRL RONC RT05 0175 7301

REZERVA ONLINE